lauantai 15. maaliskuuta 2008

Kadonneen klassikon metsästys

Jarno Sarjanen. Mies jonka tuotantoon jokaisen tulisi tutustua. Todellinen keskikalja-cowboy ja pitkien automatkojen piristäjä.

Tällä päivämäärällä päätin ottaa tavoitteekseni löytää jokaisen Jarnon levyttämän kappaleen. Mieluiten alkuperäisinä julkaisuina. Tällä hetkellä hyllystä löytyy vain ja ainoastaan Kadun Lait -kokoelma, jota on saatavilla poptorin myyntipisteistä.

Tämän ylvään unelman toteutumista voit tämän blogin kautta seurata. Eniten kuitenkin kaipaan apua äänitteiden metsästämisessä. Jarnon levyt eivät kovin suuriin myyntilukuihin koskaan päässeet ja tästä syystä niiden löytäminen onkin hieman haasteellista. Mikäli omissa, kaverisi, vanhempiesi tai tuntemissasi muissa nurkissa lojuu näitä unohdettuja klassikoita, pyydän ystävällisesti ottamaan yhteyttä. Lupaan maksaa levyistä kohtuullisen korvauksen. Tai mikäli bongaat Jarnon divarista taikka muualta, olisin erittäin kiitollinen jos voisit joko kopata levyn talteen ja lähettää minulle, tai edes kertoa kyseisen putiikin nimen, jotta voin puhelimitse levyä tiedustella.

Tällä hetkellä kiikarissa on jo yksi Jarnon kokoelma c-kasetilla sekä toinen kokoelmahenkinen LP. Palailen näihin kun saalis putoaa eteisen lattialle.

Tässä vielä luettelo etsinnän alla olevista levyistä: Linkki

Ei kommentteja: